Värmex kontor i Marievik

Fortsatt expansion - nytt kontor i Marievik

Värmex fortsätter att växa och har öppnat ett nytt kontor i Marievik, Stockholm. Företaget välkomnade nyligen sin 40:e medarbetare. Med hög efterfrågan och god orderingång fortsätter rekryteringen. 

Värmex befinner sig i tillväxt med nytt kontor och fler medarbetare. Inflyttningen till det nya kontoret i moderna och ändamålsenliga lokaler skedde tidigare under hösten. Dessvärre har de nya lokalerna ännu inte kunnat visas upp för kunder och partners på grund av pandemin. 

Värmex växer på marknaden tack vare en unik kombination av erfarna tekniker och kunniga ingenjörer. Företaget har en lång tradition av att vara både familjärt och framtidsinriktat, att behålla den kulturen även vid expansion är viktigt. 

- Vi lägger stort fokus på rekrytering just nu och det är mycket viktigt att alla anställda känner sig delaktiga i företagets expansion. Värmex är ett familjärt företag och så ska det förbli, säger Mattias Ericsson, VD. 

Under 2020 tog Värmex nästa självklara steg för företaget, ett nytt kontor i Stockholm öppnades. Det nya kontoret ligger i Marievik, Liljeholmen med perfekt läge nära innerstaden vilket för Värmex närmare kunderna. För tillfället arbetar fem medarbetare på kontoret men lokalerna kan husera mer än det dubbla.  

-  Vi ska ha lokaler att växa i och läget kunde inte vara bättre. Marievik ger oss ökad närhet till våra samarbetspartners och har väldigt bra kommunikationer. Vi har till och med en liten sjöglimt från kontoret, säger Emma Myrén, chef för konsulterna.   

Rekryteringen riktar sig både till erfarna och nyexaminerade ingenjörer och tekniker. Det är ett professionellt, engagerat och prestigelöst företag som söker medarbetare med intresse för verklighetens klimatarbete. På Värmex innebär det att utreda, optimera, simulera och leda projekt som sänker energianvändningen vilket i sin tur leder till bättre klimat. 

- För att nå klimatmålen räcker det inte att bygga nya energieffektiva hus utan vi måste även ta oss an de 670 miljoner kvadratmeter som redan finns, säger Mattias Ericsson, VD. 

Kontakt:  Mattias Ericsson, VD. Tel: 070-516 76 1 9 Emma Myrén, Konsultchef. Tel: 070-516 76 12

Värmex är specialister inom klimattekniska installationer och har en unik kombination av tekniker och ingenjörer. Företaget har över 35 års erfarenhet av komplexa uppdrag på området inomhusklimat. Mer än 40 medarbetare omsätter Parisavtalet i verkligheten utan att ge avkall på komfort. Värmex omsatte 44 miljoner 2019. Kontor i Tyresö och Marievik, Stockholm. 

Mattias Ericsson