Visst vill du arbeta med energiomställningen?

De flesta vet idag att vi måste minska utsläppen av koldioxid för att förbättra klimatet. Men för få vet hur.  Och att göra det daglig dags kräver kunskap och erfarenhet.

Värmex har arbetat med att minska energianvändningen i olika sorters hus sedan 1985. Samtidigt har vi sett till att inomhusklimatet i husen är behagligt.

Våra förvärvade kunskaper innebär att vi idag får uppdrag i flerfamiljshus, i kommersiella fastigheter och i offentliga byggnader. Med andra ord, vi säkerställer att Sverige når både givna klimatmål och uppdragsgivarens komfortmål, i stort som smått.

Visst vill du vara med att bidra till en framtid i klimatets tecken, både inne och ute?

Vi jobbar med projektering, injusteringar och entreprenader och allt däremellan. Tillsammans genomför vi inte bara effektivare lösningar, vi jobbar även för en grönare värld.

Värmex är socialt, trivsamt och fartfyllt. Det finns en stark laganda . Som medarbetare blir du en del i ett positivt och prestigelöst team, där både ingenjörer och tekniker ingår.

Vi har nedan listat de roller som vi för tillfället söker ambitiösa medarbetare till.
Skicka in några rader om dig själv till blienavoss@varmex.se och nämn vad du är intresserad av.

Om du inte ser något som passar just dig och nu, skicka ändå in några rader om dig själv till blienavoss@varmex.se och nämn vad du är intresserad av. Vi fortsätter att expandera.

Entreprenadbesiktningsman

Du vet hur det ska bli – du har öga för om det blev så Du är en erfaren besiktningsman och kan entreprenader, eller Du har en rik VVS erfarenhet,…

Läs mer

Praktik och examensjobb

Vi tar gärna emot både praktikanter och examensjobbare på Värmex. För oss är det viktigt att hålla en nära kontakt med studenter samt erbjuda en möjlighet att få komma ut…

Läs mer