Värmex firar 30 år!

1985 startades Värmex av Anders Ericsson och Göran Markström som då var nyexaminerade från Stockholms Tekniska Institut, STI. I år är det alltså 30 år sedan starten!

Jubileet firades först med en resa till Berlin för alla Värmex medarbetare i slutet av april. Över en långweekend varvades konferens med nöjen. I början av september firades Värmex  med en stor jubileumsfest med både medarbetare och kunder!

Värmex är nu större än någonsin och passerade 30 anställda i början av året. Företaget är inne i en expansiv fas med många nya intressanta affärsområden på gång, däribland ökad kompetens inom ventilation samt  energisimuleringar.  Värmex är med andra ord en pigg 30 åring som ser mycket ljust på framtiden! Nyligen förvärvade kontorslokaler i samma hus vi redan huserar i säkerställer också att företaget kommer kunna expandera utan att behöva förflytta sig geografiskt.

Hösten kommer innehålla ytterligare milstolpar för Värmex då framförallt Energiutvecklarnas första biogasanläggning ska driftsättas. Följd oss här på bloggen för att hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen i biogasprojektet på Axsäters reningsverk.

 

 

 
Tillbaka till toppen